Träna inför Minimaran


Det är extra roligt att springa lopp om man har tränat inne. Du som har barn och bor i Stockholmsområdet, kolla in löpträningen av Hässelby SK och Spårvägens FK.Arrangörsklubbarna Hässelby SK och Spårvägens FK hjälper till med träningen för dig som bor i Stockholmsområdet och vill komma i form till Minimaran. Träningen startar 12, 18, och 23 april och sker sedan 1 gång/veckan fram till dess att Minimaran avgörs.

Träningen utgår från Johannelundstoppen i Vällingby, Herrestaskolan i Järfälla, Hässelby IP och Östermalms IP. I avgiften till träningen ingår anmälningsavgiften till Stockholm Mini Marathon.

Mer information om hur du anmäler dig till träningen
Knatte Knatet Vällingby 5-12 år
Knatte Knatet Järfälla 5-12 år
Löpträning inför Minimaran och Stockholm Junior Marathon Hässelby IP 12-14 år
Löpträning inför Minimaran och Stockholm Junior Marathon Östermalms IP 10-16 årFriidrottsskola i sommar

Är du sugen på att prova på friidrott i sommar så häng på arrangörsklubbarna Hässelby SK och Spårvägens FKs friidrottsskolor.

Hässelby SK arrangerar under några veckor sommarfriidrottsskola på Hässelby IP för åldrarna 7-14 år, det är veckorna 24, 25, 26, 32 och 33.

För dig som redan tränar friidrott i Hässelby SK (eller i någon annan friidrottsklubb), som är född mellan 02-10 erbjuds mer avancerad träning vecka 32.

För mer information och anmälan klicka här.

Spårvägens FK arrangerar under 4 veckor sommarfriidrottsskola på Östermalms IP för åldrarna 10-15 år, det är veckorna 24, 25, 26 och 33.
För mer information och anmälan klicka här.