Anmälan till Minimaran är öppen

Stockholm Mini Marathon är den stora löparfesten för alla tjejer och killar mellan 5 och 13 år. Det viktiga är inte att komma först eller att få en bra tid, utan att kämpa väl. Du kan kuta fort, ta det lite lugnare eller jogga runt med dina kompisar.
2016 avgörs Minimaran söndagen den 5 juni, alltså dagen efter ASICS Stockholm Marathon.
Info och anmälan >>

Se filmen från Stockholm MiniMarathon 2015

Vår fotograf Micke Sjöblom filmade loppet och festligheterna på Östermalms IP och Stockholm Stadion. Tack alla deltagare i årets Minimara för att ni gav oss en toppendag (trots lite kyla och regn).
Se filmen >>

Se alla bilder från Minimaran 2015

Vi har haft både fotografer och filmare på plats under dagen för att dokumentera loppet. Att titta på de här bilderna är en riktig glädjeboost. Vilka fina, underbara, tuffa, starka och grymma deltagare. Vi önskar er varmt välkomna tillbaka nästa år.
Se bilderna från Minimaran >>

Massor med spring i benen på MiniMarathon

Över 5 800 barn och ungdomar var anmälda till 2015 års Minimarathon. Dessutom fick vi in mängder med anmälningar under dagen av löparsugna barn. Här får du träffa två av dagens hjältar Nikki Morrison Kvapil och Wilgot Wass.
Läs artikeln >>

Många ville träffa idolen Isabellah Andersson

Det var en lång kö när Isabellah Andersson skrev autografer i ASICS butik på Minimarathon. Många barn passade på att träffa sin stora idol - som dessutom tog hem sin sjunde seger i ASICS Stockholm Marathon under lördagen. Isabellah som alltid tycker att det är lika roligt att träffa Minimarathons deltagare, skrev glatt autografer och pratade med barnen.
Läs mer >>