Träna inför Mini Maran

Arrangörsklubbarna Hässelby SK och Spårvägens FK hjälper till med träningen för dig som bor i Stockholmsområdet och vill komma i form till Minimaran. Träningen startar 20, 23 och 26 april och sker sedan 1 gång/veckan fram till att Minimaran avgörs.
Träningen utgår från Johannelundstoppen i Vällingby, Herrestaskolan i Järfälla och Östermalms IP. I avgiften till träningen ingår anmälningsavgiften till Mini Marathon
Mer info >>

NYHET! Minsta Maran

Årets roligaste nyhet för de allra yngsta barnen. Nytt för i år är att vi kommer ha ett lopp för alla småttingar mellan 0 och 5 år. Banan är cirka 250 meter lång och går på Östermalms IP. Alla deltagande barn får en t-shirt med Minsta Maran tryckt på bröstet, en medalj och en banan. Minsta Maran kommer att ha löpande starter mellan klockan 10 och 12. Anmälningsavgift 80 kronor/barn.
Till anmälan >>

Minimaran - årets roligaste lopp för alla killar och tjejer

Stockholm Mini Marathon är den stora löparfesten för alla tjejer och killar mellan 5 och 13 år. Det viktiga är inte att komma först eller att få en bra tid, utan att ha kul. Du kan kuta fort, ta det lite lugnare eller jogga runt med dina kompisar. 2017 avgörs Minimaran söndagen den 4 juni.
Mer info och anmälan >>

Julerbjudande på Hjärtebarnsloppet

Söndagen den 4 juni 2017 genomförs Hjärtebarnsloppet för andra gången – en uppföljning av 2016 års succé som samlade in 150 000 kr till Hjärtebarnsfonden. Julklappserbjudande - Anmäl dig själv, en vän eller hela familjen. Fram till jul betalar ni endast halva startavgiften till loppet!
Mer info >>

Fantastiska bilder på fantastiska barn

Vi hade precis som vanligt fotografer på plats under Minimara-dagen för att dokumentera loppet. Att titta på de här bilderna är en riktig glädjeboost. Vilka fina, underbara, tuffa, starka och grymma deltagare. Vi önskar er varmt välkomna tillbaka nästa år.
Till bilderna >>

Spring i benen och massor med skoj

Härligt glada, lite nervösa men mest av allt springsugna barn deltar i dagens Minimara. När man springer Minimaran så är inte tiden viktig, det allra viktigaste är att ha kul. Om du ändå är nyfiken på din tid kan du kika i vår resultatlista. Tidtagning är i åldersklasserna 7 år och äldre.
Till resultaten >>